Jouw eerste elektrische auto met EUR 2.000,- RVO subsidie


Het is weer subsidietijd!


Met wat hulp van Tuvauto kan jij ook gebruik maken van een goedgevulde subsidiepot.
Voor 2023 is dat niet minder dan 32,4 miljoen euro, goed voor 16.200 gebruikte elektrische auto’s!


Hieronder 2 concrete situaties hoe jij als (bijna) elektrische rijder gebruik kunt maken van onze bemiddeling waarmee je Eur 2.000,- aanschafsubsidie kunt bijschrijven op je bankrekening:


✅1
Als koper vind je op bijvoorbeeld Marktplaats bij een particuliere aanbieder een voor jou geschikte elektrische auto. Maar je wilt eigenlijk wel van die Eur 2.000,- subsidie profiteren.
Met behulp van onze subsidiebemiddeling kan dat en koop je je eerste elektrische auto voor een superscherpe prijs!


✅2
Je bent eigenaar van een elektrische auto en je wilt deze vervangen voor een nieuwere of andere auto.
Dan kun je in plaats van je auto voor een lage prijs in te ruilen bij een autobedrijf de auto ook zelf op bijvoorbeeld Marktplaats aanbieden.
Met behulp van onze subsidiebemiddeling regelen wij dat jouw koper subsidie kan aanvragen en verkoop jij je elektrische auto voor een goede prijs!


Hoe gaat het in z'n werk?

We regelen dat eenvoudig en snel via telefoon en e-mail. Als koper en verkoper een mondelinge overeenkomst hebben dan zullen wij op aangeven van de verkoper de auto inkopen, vrijwaren en inschrijven in onze bedrijfsvoorraad. 

De verkoper ondertekend de RDW inkoopverklaring (zie pdf) en ontvangt van ons per e-mail het vrijwaringsbewijs.

Na betaling van de auto kan deze vanuit onze bedrijfsvoorraad weer op naam van de koper worden overgeschreven. Wij sturen de tenaamstellingscodes eveneens per e-mail waarmee de auto online (mobiele telefoon met DigiD App) of bij een post- of kentekenloket op naam kan worden gezet.

De koper ontvangt een koopovereenkomst van de auto waarmee de subsidie kan worden aangevraagd. Let op: aanvullende garanties zijn niet van toepassing en worden uitgesloten.

Wij rekenen een marge (lees bemiddelingskosten) van Eur 225,- excl. BTW


Let op: 

de subsidie is persoonsgebonden en als koper heb je recht op 1 keer subsidie tijdens de SEPP periode! Het maakt dus niet uit of er op de desbetreffende auto eerder subsidie is aangevraagd.

Artikel 1.2. Doel van de regeling 
Deze regeling heeft tot doel het stimuleren van de aanschaf en lease van volledig elektrische personenauto’s in de kleinere en compacte middenklasse door particulieren, teneinde de emissie van CO2 te verminderen. 
Klik hier voor de voorwaarden op de website van de RVO


🤜 Laten we samen maximaal gebruik maken van deze subsidieregeling voor meer volledig elektrische auto’s in 2023!

E-mailen
Map
LinkedIn