Jouw eerste elektrische auto met EUR 2.000,- RVO subsidie

 

Kies het pakket dat bij jou past 


Kies je voor de aanschaf van een schone en betrouwbare elektrische auto? Voor slechts Eur 100,- (i.c.m. een importpakket) loopt de in- en verkoop via ons en ontvang je van Tuvauto een koopovereenkomst waarmee je zelf de RVO subsidie kunt aanvragen!

Importpakket 1

Importpakket 2

Volledig ontzorgd voor slechts Eur 399,-

Doe-het-zelf import voor slechts Eur 199,-

Voor een scherp bemiddelingstarief verzorgt Tuvauto de zorgvuldige zoektocht en import van jouw volgende auto.

 
Hierbij informeren wij ook naar de actuele bedrijfsvoorraad van een aantal grote dealers in Duitsland. Deze voertuigen staan vaak nog niet online te koop.

 
Je ontvangt zo snel mogelijk een importberekening van een door ons geselecteerde auto zodat je een goed beeld krijgt hoe de prijsopbouw van een importauto eruit ziet.


We volgen gedurende 1 tot 2 weken (langer indien nodig of korter als het moet) het actuele aanbod, we overleggen met elkaar en maken gezamenlijk de juiste keuze.


Daarna doen wij de onderhandeling, we laten een onafhankelijke TUV/Dekra keuring uitvoeren en we verzorgen een koopovereenkomst van de auto.


Vervolgens regelen wij het transport* en zorgen we ervoor dat de auto bij de RDW wordt gekeurd en ingeschreven.

 
Ook het opstellen van een BPM aangifte met tegenbewijs (laagste BPM bedrag) is inclusief.

 
Kortom, volledig.Je wilt met onze begeleiding zo voordelig mogelijk jouw volgende auto importeren? Dat kan met onze unieke doe-het-zelf service.

Hierbij zoek je zorgvuldig zelf jouw volgende auto op bijvoorbeeld Mobile.de

Je doet zelf de onderhandeling en stemt de betalingswijze met de aanbieder af.

Wij controleren de door jouw opgevraagde aanbieding(en) en geven een aankoopadvies.

Ophalen van de auto kun je natuurlijk zelf doen of aan ons uitbesteden (zie onder voor de transportmogelijkheden*)

Er zal een BPM aangifte voor de belastingdienst moeten worden gemaakt, ook bij een elektrische auto. Deze BPM-aangifte maken wij voor je.

Tijdens de import staat de auto bij jou thuis gestald.

Wel zal de RDW je auto nog willen controleren. Hiervoor lever je ons de juiste foto's en documenten aan en zullen wij de auto online bij de RDW inschrijven. Alleen bij een steekproef zal je met de auto langs een RDW keuringsstation moeten gaan.

Na afgifte van het Nederlandse kenteken zorg jezelf voor het maken van de kentekenplaten.  • Transportkosten voor enkelvoudig sneltransport zijn 70 eurocent per km (minimum tarief buiten Nederland is Eur 350,-). Eenmalige kosten voor een optionele transportverzekering zijn Eur 75,-


  • Overige bijkomende kosten zijn Eur 125,- voor de RDW keuring + inschrijving en Eur 50,- voor de luxe kentekenplaten met plaathouders (m.u.v. importpakket 2)


  • Wij streven naar een maximaal onderhandelingsvoordeel bij de inkoop van je auto. Dat voordeel is volledig voor jou waardoor we vrijwel altijd (een groot deel van) de importkosten terugverdienen!


  • De resterende BPM die op de auto zit (geldt niet voor elektrische auto's) dient aan de belastingdienst te worden betaald. Uiteraard zorgen wij voor de meest gunstige BPM berekening met tegenbewijs waardoor je zeker weet dat je niet te veel betaald


  • Tijdens de import is je auto ingeschreven in onze bedrijfsvoorraad en staat de auto bij ons veilig gestald. Je nieuwe auto wordt van binnen en buiten gereinigd. Bij aflevering krijg je van ons een tenaamstellingscode waarmee jezelf de auto online of bij een postbalie kunt overschrijven


  • Let op: genoemde prijzen zijn exclusief BTW (m.u.v. RDW kosten) en dienen voorafgaand aan de tenaamstelling te worden betaald

 

 

 
E-mailen
Map
LinkedIn